Korcsmár Zsolt

A ChampSport abban különbözik leginkább a többi ügynökségtől, ahogyan az ügyfeleikkel bánnak. Nem csak eladó termékeknek érezzük magunkat, hanem egy kiváló csapat tagjainak.

Lakatos Rita

Mint fiatal, a karrierje elején álló Játékosnak, rengeteg olyan döntést kellett meghoznom, ami nagyban befolyásolja a pályafutásom későbbi alakulását. Tapasztalat híján, ehhez azt gondolom, hogy mindenképpen szükséges egy olyan támogatói háttér, amely kellő tapasztalattal, kapcsolatrendszerrel rendelkezik és önzetlenül dolgozik azon, hogy elérjem céljaimat. A ChampSport az eddigi évek alatt mindig bizonyította, hogy kétséget kizáróan végig tud vinni ezen az úton.

Ana Gros

A ChampSport végigkövette az egész karrieremet, együtt éltük át a legrosszabb és a legszebb pillanatokat. Közösen hoztuk meg a legfontosabb döntéseket, és a segítségükkel tudatosan építhettem a karrieremet már a kezdetektől fogva. Ez a tudatos építkezés mindenképpen szükséges volt ahhoz, hogy az elmúlt évek sikereit elérhessem teljesítményemmel.

Bodó Richárd

Biztonságban érzem magam a ChampSport-tal, olyan dolgokat biztosítanak nekem, amelyet más ügynökség korábban nem. Megtisztelő ennek a Csapatnak a tagja lenni, mert érzem, hogy foglalkoznak velem, nem csak a pályán, de a mindennapi életben is.

Eduarda Amorim

Egy profi sportoló, aki komolyan veszi a karrierjét, annak teljes mértékben csak azokra a dolgokra kötelező fókuszálnia, amitől még jobbá vagy a legjobbá válik. Ebbe nem fér bele, hogy olyan dolgok is megosszák a figyelmét, amik nem az ő területe. Emiatt döntöttem úgy évekkel ezelőtt, hogy felkérem a ChampSport-ot karrierem támogatására. Jó érzés tudni, hogy bármiben számíthatok rájuk.

Allison Pineau

Együtt dolgozni a ChampSport csapatával biztonságérzetet nyújt nekem. Függetlenül, hogy melyik országban kézilabdázom, mindig szem előtt tartják az értékeimet, és prioritásaimat és folyamatosan figyelemmel kísérik az életemet a pályán és azon kívül is. Jó érzés tudni, hogy erősítjük egymást a „piacon”.

Thierry Weizman

Igazi profi és rendkívül korrekt partnereket ismertünk meg a ChampSport csapatában, akikkel nagyszerűen tudtunk együttműködni. Az évek során megmutatták, hogy a játékosok érdekeinek képviseletén túl, a tárgyalások során igyekeznek ésszerű és korrekt megoldásokat találni mindkét fél számára.

Andrei Luca

A mikor klubunk elhatározta, hogy erős, elit csapatot szeretne építeni, nagyban támaszkodtunk a ChampSport segítségére, akik kiváló játékosokhoz nyitották meg nekünk az utat. Korrekt tárgyalópartnerek, akik megfelelő módon hangolják össze a keresletet a kínálattal.

Amandine Leynaud

Egy élsportoló számára nagyon sokat jelent, hogy profi menedzserek vegyék őt körül. Ezek a szakemberek leveszik azokat a terheket a vállunkról, amikkel időt és energiát spórolhatunk, hogy a legjobbat nyújtsuk a saját területünkön, a sportban.

Cristina Neagu

A jó menedzser nem csak akkor van melletted, amikor szárnyal a karriered, hanem akkor is, amikor padlón vagy. A ChampSport bebizonyította számomra, hogy mindkét szituációban számíthatok rájuk és biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy náluk jó kezekben vagyok.